Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفر با اتوبوس یکی از انواع ارزان قیمت و بسیار ایمن سفر داخلی و خارجی است. شما علاوه بر این که با رزرو بلیط اتوبوس قیمت کمتری نسبت به هواپیما یا حتی قطار می‌پردازید و در هزینه‌های سفرتان صرفه‌جویی می‌کنید، بلکه در تمام روزها و تقریبا از همه شهرهای ایران می‌توانید به سادگی بلیط سفرتان را تهیه کنید. اما سفرهای طولانی نیازمندی‌های ویژه خودشان را دارند، وقتی یک سفر طولانی پیش رو داریم (مثلا می‌خواهیم از تهران به اهواز برویم یا از تبریز به شیراز سفر کنیم) باید اتوبوسی را انتخاب کنیم که هم در آن راحت باشیم و هم از کیفیت و قدرتش در جاده مطمئن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتوبوسی که ما را راحت و سالم به مقصد برساند، در این مطلب انواع اتوبوس‌های مفید برای جاده‌های طولانی را بررسی می‌کنیم. فراموش نکنید که با رزرو بلیط اتوبوس در علی‌بابا می‌توانید به همه تعاونی‌های اتوبوسرانی کشور دسترسی داشته باشید.

اتوبوس ولوو B12، آسایش و آرامش در طولانی‌ترین سفرها

اتوبوس ولوو B12 که با نام ولوو B12R هم شناخته می‌شود، یکی از اتوبوس‌هایی است که موتور خود را در قسمت عقب دارد و از سال 1991 تا 2001 در شرکت ولوو در کشور سوئد تولید می‌شده است. این مدل، اولین اتوبوس شاسی بلند ولوو بود که موتوری عمودی داشت. موتور 6 سیلندر، سیستم ترمز ABS و فرمان هیدرولیک این مدل ولوو، آن را به اتوبوسی مقاوم در مسیرهای طولانی تبدیل کرده. علاوه بر این، ولوو B12 کولر، یخچال، قهوه جوش، تلویزیون، میکروفون و رادیو، دوربین دنده عقب، سیستم گرمایی و جعبه کمک های اولیه را برای رفاه بیشتر مسافران در داخل خود دارد. اگر با این اتوبوس به سفر می‌روید، خیالتان از راحتی و آسایش در تمام ساعات راحت باشد!

اتوبوس‌های اسکانیا، همراهانی همیشگی و قدیمی در جاده

وقتی برای رزرو بلیط اتوبوس در علی‌بابا صفحه خرید را باز می‌کنید، همیشه می‌توانید مدل اتوبوس را در کنار ساعت حرکت و ترمینال ببینید، یکی از مدل‌هایی که احتمالا زیاد به چشمتان خورده است، اتوبوس اسکانیا است. اسکانیا یکی از اولین برندهایی است که محصولات مختلف خودش را به جاده‎‌های ایران آورد. این محصولات شامل اتوبوس‌های شهری و بین شهری، گردشگری و اتوبوس‌های city wide بودند که برای تورهای شهرگردی استفاده می‎شوند. تولید اتوبوس‌‎های گردشگری اسکانیا در سال 2009 کلید خورد و البته تا امروز تغییرات زیادی روی آن انجام شد. این اتوبوس در طول زمان به موتور یورو 6 تجهیز شد (که قدرتی تا 410 اسب بخار دارد)، ارتقا عملکرد سیستم انتقال قدرت را تجربه کرد و با تجهیز به گیربکس GRSO895R  توانست مصرف سوختنش را حسابی کاهش بدهد. صندلی‌های اتوبوس‌های بین شهری اسکانیا تمام چرم هستند، دو مانیتور برای تماشای فیلم ردیف‌های جلو و عقب در آن‌ها قرار دارد. همچنین در بعضی از مسیرها این اتوبوس‎ها به اینترنت داخلی و شبکه داخلی سرگرمی هم مجهز هستند، بنابراین می‌توانید مطمئن باشید که با اسکانیا در جاده حوصله‌تان سر نخواهد رفت. از نظر فنی و قدرت موتور، این اتوبوس‌ها در ایران نسبت به ولوو محبوب‌‎تر هستند و برای همین معمولا مسیرهای طولانی بین شهری زیادی را در جاده می‌گذرانند.

اتوبوس‌های MAN ، مسافرانی از آلمان

 شرکت المانی مان، یکی از پیشتازان صنعت ساخت خودرو در جهان محسوب می‌شود و اتوبوس‌های مسافربری آن هم مثل بقیه محصولاتش راحت، خوش دست و بسیار پرقدرت هستند. شرکت مان که بیشتر از دویست و پنجاه سال در زمینه ساخت تجهیزات خودرو سابقه دارد و یک جورهایی پدربزرگ ولوو و اسکانیا محسوب می‌شود، محبوب‌ترین اتوبوس‌ها را بین رانندگان دنیا تولید می‌کند.

 شیشه‌های 360 درجه در قسمت جلو که میدان دید راننده را تا حدود زیادی گسترش می‌دهند، آینه‌های برقی در بغل و چراغهای دید در شب در جلو اتوبوس از جمله امکانات منحصر به فردی هستند که مان به رانندگانش می‌دهد. البته اتوبوس‌های مان در جاده‌های ایران کمتر از بقیه انواع اتوبوس‌ها دیده می‌شود اما اگر تجربه سفر با یکی آن‌ها را داشته باشید حتما متوجه تفاوت‌های آن با دیگر برندها می‌شوید.

 این اتوبوس‌ها برخلاف اسکانیا و ولوو دو یخچال دارند (یکی در جلو و یکی در عقب)، آب سرد کن و فضای حمل بار بسیار گسترده هم از جمله برتری‌های آن هستند. اگر بخواهید از ویژگی‌های فنی اتوبوس‌های مان بدانید، قرارگیری موتور در عقب و دومداره بودن ترمز و ریتاردر در آن‌ها، باعث می‌‍شود که این اتوبوس در جاده‌های خیس و بارانی امنیت بیشتری داشته باشد. پس اگر می‌خواهید در روزهای سرد زمستان پیش رو سفر کنید، حتما هنگام رزرو بلیط اتوبوس، مان را در نظر بگیرید!

نکات کوچک اما مهم

شاید تا به حال هنگام خرید یا رزرو بلیط اتوبوس به موضوع نوع اتوبوس فکر نکرده بودید اما احتمالا با خواندن این مقاله کمی نظرتان عوض شده است. گاهی اوقات با رعایت برخی نکات کوچک و ساده، تاثیر بسیار زیادی در بهبود کیفیت سفر دارد به خصوص زمانی که سفر طولانی است و به چندین ساعت می‌رسد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: اتوبوس سفر نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ و بر اساس اعلام مجریان این طرح، این باتری‌های آبی جدید دو برابر بیشتر از باتری‌های لیتیوم یون رایج، چگالی انرژی خواهند داشت و این قابلیت را دارند که صنعت خودرو‌های الکتریکی را متحول کنند.

همچنین، باتری‌های آبی از آب به عنوان حلال برای الکترولیت‌ها استفاده می‌کنند که ایمنی آنها را افزایش می‌دهند. باتری‌های لیتیوم یونی غیرآبی معمولی دارای چگالی انرژی بالایی هستند، اما به دلیل وجود الکترولیت‌های آلی قابل اشتعال که به باتری اجازه شارژ و تخلیه را می‌دهد ایمنی مطلوبی ندارند.

از سویی، باتری‌های آبی نیز به دلیل حلالیت محدود الکترولیت و ولتاژ پایین باتری، عموما چگالی انرژی کمتری دارند. 

اکنون، محققان در چین یک باتری آبی با چگالی بالا بر اساس انتقال چند الکترونی هالوژن ساخته اند.

یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی پروفسور «لی زیانفنگ» «LI Xianfeng» از مؤسسه فیزیک شیمی دالیان (DICP) آکادمی علوم چین (CAS) یک کاتد انتقال چند الکترونی را بر اساس برُم و ید ابداع کرده اند. در آزمایش باتری کامل، این کاتد به ظرفیت ویژه بیش از Ah/L ۸۴۰ و چگالی انرژی تا Wh/L ۱۲۰۰ بر اساس کاتولیت (آب فعال شده) دست یافته است.


استفاده از محلول مخلوط هالوژن

برای بهبود چگالی انرژی باتری‌های آبی، محققان از محلول مخلوط هالوژن از یون‌های یدید (I-) و یون‌های برمید (Br-) به عنوان الکترولیت استفاده کردند. آنها یک واکنش انتقال چند الکترونی را توسعه داده و I- را به عنصر ید (I۲) و سپس به یدات (IO۳-) منتقل کردند.

محققان می‌گویند در طول فرآیند شارژ، I- در سمت مثبت به IO۳- اکسید شد و H+ تولید شده به شکل یک الکترولیت پشتیبان به سمت منفی هدایت شد.طی فرآیند تخلیه، H+ از سمت مثبت هدایت شده و IO۳- به I- کاهش یافت.
فرآیند
کاتد انتقال چند الکترونی توسعه یافته دارای ظرفیت مشخص Ah/L ۸۴۰ بود. با ترکیب کاتد با Cd فلزی برای تشکیل یک باتری کامل، محققان به چگالی انرژی تا Wh/L ۱۲۰۰ بر اساس کاتولیت توسعه یافته دست یافتند.

به گفته محققان، Br- اضافه شده به الکترولیت می‌تواند برمید ید قطبی (IBr) را در طول فرآیند شارژ تولید کند که واکنش با H۲O را برای تشکیل IO۳- تسهیل می‌کند.
در طول تخلیه، IO۳- توانست Br- را به Br۲ اکسید کند و در واکنش الکتروشیمیایی برای اجرای تخلیه برگشت پذیر و سریع IO۳- شرکت کرد.

بنابراین، واسطه برمید تشکیل شده در طول فرآیند شارژ و تخلیه، فرآیند واکنش را بهینه کرد و به طور موثر انرژی جنبشی و برگشت پذیری واکنش الکتروشیمیایی را بهبود بخشید.
افزایش چرخه عمر باتری‌ها تا ۱۰۰۰ چرخه 

هنگامی که محققان الکترولیت خود را با یک آند وانادیوم آزمایش کردند، دریافتند که چرخه عمر باتری‌ها می‌تواند تا هزار چرخه افزایش یابد که پایداری قابل توجهی را نشان می‌دهد. به گفته آن‌ها چگالی انرژی باتری‌های آبی جدید حتی از برخی مواد الکترود جامد فراتر رفته و می‌تواند از نظر هزینه با باتری‌های لیتیومی رایج قابل مقایسه باشد.

بر اساس ادعای این دانشمندان، این پژوهش نشان دهنده قابلیت توسعه باتری‌های آبی با چگالی انرژی بالاست و این یک گزینه برای توسعه سیستم‌های ذخیره سازی انرژی در مقیاس شبکه و حتی وسایل نقلیه الکتریکی است.

پروفسور لی می‌گوید: این مطالعه ایده جدیدی را برای طراحی باتری‌های آبی با چگالی بالا ارائه می‌دهد و ممکن است کاربرد باتری‌های آبی را در زمینه باتری‌های قدرت (باتری‌های برقی) گسترش دهد.

نتایج این تحقیقات در نشریه Nature Energy منتشر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام آماده باش مدیریت بحران آذربایجان شرقی
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • ابداع باتری برپایه آب با چگالی انرژی بالا و چرخه عمر طولانی
  • انتظار طولانی برای یک سفر واجب + ویدئو
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود + عکس
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • آخرین اخبار از وضعیت ترافیکی راه‌هایی کشور امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت/ کدام محورها مسدود است؟
  • تهران قدیم | طولانی‌ترین خیابان تهران ۶۹ سال قبل این شکلی بود